Σελίδες

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Συλλογή Ορθόδοξων Ιστοχώρων

Καλώς ορίσατε και σε αυτό το Ιστολόγιό μας.

Θα κάνουμε μια προσπάθεια να καταγράψουμε ορθόδοξους ιστοχώρους και ιστολόγια, ώστε και εσείς και εμείς, να τα βρίσκουμε εύκολα, να τα επισκεπτόμαστε και να ενημερωνόμαστε.

Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα και στηριζόμαστε και στη δική σας βοήθεια και συνδρομή. Ήδη στο ΑΗΔΟΝΙ ξεκινήσαμε να καταχωρούμε τα banner ιστολογίων. Αφήστε μας εδώ μήνυμα ή επικοινωνήστε με ηλεκτρονικό ταχυδρομίο. Αφήστε μας τη διεύθυνση του δικού σας ιστοχώρου ή ιστολογίου και τον κώδικα του banner. Αν δεν υπάρχει banner μπορούμε να δημιουργήσουμε.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους φίλους και επισκέπτες.

1 σχόλιο:

  1. ...εμείς εδώ έχουμε ιατρούς... τα πάντα στα παιδιά μας......σε φτωχές χώρες, να σκεφτείτε ότι 10€ αρκούν προκειμένου να αγοραστούν βιβλία για ένα ολόκληρο σχολείο, ενώ ζούνε με 1€ την ημέρα και ένα σπίτι κοστίζει να χτιστεί 4.000€! Είμαστε ανάδοχοι γονείς, του στείλαμε φωτογραφία μας και περιμένουμε ζωγραφιά του... απαγορεύεται να έρθει στη χώρα μας, δύσκολη η επιστροφή του στην δική του... ένας απαγορευμένος παράδεισος η ζωή μας!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... και μάθετε οι αναγνώστες αυτού του υπέροχου ιστολογίου, πως θα προσφέρετε και εσείς. ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ! http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή